У неділю, 3 лютого, в ефір вийшов новий випуск проекту "Голос країни". Особливо запам'яталася глядачам зіркова тренер Тіна Кароль, яка з'явилася у неймовірно жіночому образі. Про це передає Clutch.

Співачка приміряла білосніжне плаття з квітковим принтом і глубоким декольте, яке ідеально сіло на її струнку фігуру. Шанувальники тут же розсипалися у компліментах співачці.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

"Весь ефір намагалася стежити за учасниками, але не могла сконцентрувати свою увагу на них, якщо чесно, ха-ха. Тіночка така красуня!", "Боже, як я люблю голос України!!! О-О-дуже приголомшливі тренера. Кожен унікальний по-своєму. Спасибі, що запросили Дан Балана. За це великий респект. О-О-дуже чесне шоу, я переконалася в цьому, коли в дитячому голосі України перемогла дівчинка з Казахстану", "Яке чудове плаття! І виріз прямо такою, як треба!" – коментують фанати.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше повідомлялося, під час ефіру проекту "Голос країни" музикант Дан Балан осоромився, зробивши Тіні Кароль необережне зауваження. Раптово Балан звинуватив Кароль в тому, що артистка зовсім не вміє справлятися зі своїми невдачами.

Учасник "Голосу" Михайло Дімов вибрав команду Дана Балана, засмутивши Тіну. Так, співак вирішив ще й невдало пожартувати над виконавицею. "А я не знав, що ти не можеш справлятися з невдачами", – зазначив Дан Балан. Кароль ж не дала себе в образу: "Дан, ти зараза переборщуєш".

Нагадаємо, під час 3-го "Голос країни" репер Потап раптово підколов нового тренера проекту Дана Балана. У цьому також брала участь Тіна Кароль, якій ЗМІ вже встигли приписати роман з Баланом.

Раніше Знай.uа повідомляв, Тіна Кароль на свої іменини зважилася здійснити давню дитячу мрію і власними очима подивитися на унікальне природне явище - північне сяйво.

Також Знай.uа писав, українська співачка Тіна Кароль заінтригувала підписників цитатою про самотність.