Відома співачка Тіна Кароль залишила таємниче побажання для своїх фанатів.

Знаменита українська співачка Тіна Кароль, яка нещодавно виклала в мережу чуттєве фото, поділилася зі своїми підписниками певним визнанням, а також зірка закликала вести боротьбу зі своїми страхами. Свій меседж вона опублікувала у своєму Instagram-акаунті.

Співачка опублікувала фото, де вона сидить на дивані і загадково про щось роздумує, а також вона написала такі слова:

"Страшно втратити себе у власних страхах і потурання фразочкам "будь тихіше води, нижче трави" або "ініціатива карається" або – улюблена фраза! – "нехай інші "першими обпаляться"… Страх – це шлях до втрати власного я, втрати особистості. Кожен з нас — індивідуальність. Не душіть свій дар боязкістю. Будьте чесними перед собою. А я буду чесна перед вами. Обіцяю".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Підписники не залишилися осторонь і почали коментувати її пост:

"Перемагати і бути кращою, обіцяючи йому, що сумувати ніколи не будеш", "Золоті слова", "Ти промінчик сонця", "Спасибі за мотивацію. Ці слова важливі як ніколи. Просто саме зараз, прочитавши це захотілося йти далі і не здаватися. І у тебе все вийде,Тін я вірю,що ми віримо", "Дуже правильні слова. Віримо, дуже сильно любимо", "Я розплакалась від ваших слів".

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Раніше ми писали, що популярна українська співачка Тіна Кароль показала в соціальній мережі еротичне фото, яке спровокувало хвилю суперечок серед її шанувальників. Фото співачка виклала на своїй сторінці в Instagram.

Так, на пікантному знімку Кароль зображена в короткому платті і з кошиком персиків в руках. Однак, багато фанів Тіни відзначили, що думали, що на знімку замість фруктів зображені курячі яйця.

"Картина маслом "Дівчина з персиками", - підписала свій пост артистка.

Нагадаємо, відома українська співачка Тіна Кароль випробувала себе в акторській майстерності. Так, Тіна стала головною героїнею короткометражного фільму "Колишні".

Раніше Знай.uа повідомляв, відома украинская співачка Тіна Кароль вразила фанатів новою фотосесією.

Знай.uа писав, українська співачка Тіна Кароль вкотре підкорила шанувальників зовнішнім виглядом.