Співачка Sonya Kay, племінниця Софії Ротару, опублікувала в соцмережах пікантну фотосесію. Фанати залишилися в захваті від її стрункої і спортивної фігури. Про це передає Clutch.

Соня опублікувала в Instagram-акаунті фотосесію, на якій позує у спокусливому мереживній білизні і синьому жакеті. На фото можна розгледіти її підтягнутий живіт.

Підписники Соні прийшли у захват від сміливої публікації. У коментарях вони висловили своє захоплення молодою артисткою

"Сексі", "Божественно", "Яка ти неймовірна", "гарна", "Красуня. Супер", — пишуть вони.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

На даний момент Sonya Kay знаходиться на піку популярності, і навіть збирається затьмарити свою легендарну тітоньку Софію Ротару. Дівчина регулярно радує шанувальників своєю творчістю, а на початку 2019 року вона презентувала кліп на пісню "Ягуар", який набрав на YouTube майже 1 мільйон переглядів.

Раніше ми повідомляли про іншу родичку Ротару - 17-річну Соню Євдокименко. Внучка легендарної української співачки поділилася зі своїми шанувальниками фотографіями з незвичайної фотосесії. Багато її підписників відзначили, що перейнялися святковою та зимовою атмосферою.

Яскраві знімки Соня Євдокименко опублікувала у своєму Instagram-профілі.

Соня Євдокименко
Соня Євдокименко

Внучка Софії Ротару постала перед багатотисячною аудиторією в білосніжному образі Снігуроньки. Вона позувала біля високих ялинок, покритих пухнастим снігом, у білій об'ємній шубі, а на її руках сиділа маленька собака.

Як відомо, внучка Софії Ротару взяла творчий псевдонім Sofia Eve і оголосила про випуск першого синглу. Пісня вийшла у світ в листопаді 2018 року. Ймовірно, дівчина вирішила йти слідами своєї бабусі. Однак 17-річна Соня Євдокименко намагається підкорити не тільки шоу-бізнес, але і світові подіуми.

Нагадаємо, Софія Ротару таємно вийшла заміж.

Раніше Знай.иа повідомляв, Софія Ротару втратила свідомість прямо під час концерту, чим неабияк схвилювала шанувальників.

Також Знай.иа писав, дебют внучки Ротару не на жарт розбурхав мережу.