Відомий російський співак і кіноактор Діма Білан останнім часом часто радує своїх фанатів новими постами на сторінці Instagram. Нещодавно знаменитість представив перше шоу під назвою "ПланетаБілан". Так, артист вразив масштабними декораціями на сцені і в прем'єрний день зібрав повний зал прихильників.

"Пройшла доба з прем'єри мого шоу #ПЛАНЕТАБИЛАН! Я ще під враженням, і не вистачить слів, щоб описати мої відчуття зараз ! Дякую кожному, хто був зі мною в цей день ! Я чув і відчував голос кожного з вас! Обіцяю , що скоро повернуся і все розповім !", - поділився емоціями Білан. Фолловери не пройшли повз: "Білан оселився на Місяці?", "Перше фото як з обкладинки «маленького принца», тільки яскравого шарфа не вистачає", "Діма, ви талант 🌈", "Дійсно немає слів,один великий потік емоцій! СПАСИБІ!🙏🏼😍Космічні ви наші!".

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Володимир Путін присвоїв співакові Дімі Білану звання Заслуженого артиста Росії.

Також Діма Білан показав кадри зі зйомок нового кліпу. От тільки всі подробиці тримає в секреті.

А ще нові фото Діми Білана не на жарт налякали його фанаток.