Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість заінтригувала новенькою комедією "Свінгери-2", в якій разом з Дашею Астаф'євою зіграють головні ролі. Так, артистка розсмішила фанатів забавним фото, на якому хтось домалював голову Тіни Кароль в фотошопі. Потім з'явився ще один знімок, на якому Кароль вже замінила Астаф'єву, а посередині розлігся задоволений Потап.

"Друзі, ваші фотожаби мене порвали))))", - пожартувала Полякова. Фолловери не пройшли повз: "Мрія Потапа!!!! Кароль так точно!!!", "я давно вже підозрював, що цей кабанчик тут при справах!", "Вже стільки мемів, що я почала забувати, як виглядає оригінал 😂😂😂", "Хаха крутій фотошоп😘👑", "Там Винника не вистачає".

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

Також знаменитість зробила селфі з дуже помітним концертним макіяжем, проте далеко не всім він припав до смаку.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.