Відома українська співачка, переможниця "Євробачення", а з недавніх пір – ще молода мама, Джамала часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в Instagram. Цього разу співачка опублікувала яскраве фото, на якому позує в стильному образі. У своєму пості Джамала розповіла шанувальникам, що відправилася в Польщу.

На фотографії, яка з'явилася в записі Джамали, вона позує в стильному вбранні, стоячи біля величезного панорамного вікна, дивлячись вдалину. Для фотосесії Джамала наділа оригінальну квітчасту блузку рожевого відтінку і укорочені зелені штани. Її волосся розпущене, а на обличчі легкий макіяж. На ногах артистки модні сірі черевики на підборах і зі шнурками.

У підписі до фотографії Джамала розповіла, що вже третій день перебуває у Варшаві. "Чим більше подорожую і знайомлюся з різними культурами, людьми різних національностей, тим більше я закохуюся у цей світ. Ми всі живемо поруч, але ми усі такі різні! Це дивовижно!
У цьому ще один бонус моєї професії - я зустрічаю багато творчих, талановитих людей з усього світу. Третій день у Варшаві, все чудово", - написала співачка. Шанувальники не залишилися байдужими і почали коментувати публікацію Джамали. Фоловери у захваті від розкішного образу співачки і засипають її компліментами в коментарях.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

"Виглядаєш супер", "Краса", "Теж люблю подорожувати! Гарного вам проведення часу", "Ти дуже красива, сама по собі незвичайна, щира і приваблива", "Яка ви стильна і красива, просто очей не відірвати!", "Талановита, стильна, просто красуня", "Дуже красива дівчина", "Джа, в наступний раз приїжджайте з концертом", "Я мрію подорожувати, як ти. Із захопленням дивлюся на твої фото", "Круте фото", "Найцікавіше в житті – це подорожі!", - пишуть в коментарях до фото Джамали.

Нагадаємо, Джамала змінила образ заради культового глянцю.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Джамала показала фанатам підрослого сина.

Також портал "Знай.uа" писав, що Джамала пожартувала над шанувальниками, виклавши зворушливий знімок.