На просторах інтернету з'явилося архівне фото відомої російської телеведучої і зірки популярного гумористичного телепроекту Comedy Woman Катерини Варнави до схуднення і пластики. Про це пише Clutch.

В Instagram "Світські хроніки" показали фото Катерини Варнави, яке зараз активно обговорюють у мережі. Нібито, журналістам вдалося роздобути її знімок до пластичних операцій і схуднення.

Користувачі сумніваються, що на фото саме Варнава, але зазначають, що зміни пішли їй тільки у плюс.

"Хоч вона і робила операції, але вона робила їх красиво, що навіть не помітно", "Навіть якщо на першій фотографії Катерина Варнава, то це їй великий плюс, що вона домоглася цього сама. А не так, як всі ці накачані-перекачені силіконом, яких забезпечують за всякі штуки", "Як на мене, лише б самій собі подобалася. Якщо їй не було комфортно в тому тілі, молодець, що зробила все так, щоб подобалося" – коментують у мережі.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Катерина Варнава
Катерина Варнава

Раніше повідомлялося, зірка Comedy Woman Катерина Варнава взяла участь у Youtube-шоу "А поговорити?". В інтерв'ю Варнава зізналася ведучій Ірині Шихман про те, що в дитинстві її били через зовнішність.

Зірка згадує: "У якийсь момент у мене почала рости груди, потім попа, потім ніс. Почало рости все". Це не подобалося її одноліткам. Однокласники сміялися над Катериною, коли у неї почало формуватися тіло, а хлопці постійно намагалися вколоти.

Через нестачу грошей дівчина доношувала речі своїх родичів. "Підлітком і дитиною мені прилітало за те, що я виглядаю не так, як подобається більшості. І скінхеди мене били, ганяли, і в метро від мене люди віжсажувались - таке було", - зізналася Варнава.

Варнава не могла зрозуміти, чому за нею ганяються хлопчаки і намагаються вдарити величезним "гріндерсом" з високою платформою. Справжньою причиною ж були спортивні штани її старшого брата.

Нагадаємо, Варнава розповіла про головне розчарування у Америці.

Раніше Знай.uа повідомляв, Варнава показала ідеальні ноги на пляжі.

Також Знай.uа писав, Катя Варнава заінтригувала мережу білою сукнею.