Ангел Victoria's Secret 23-річна модель, зірка реаліті-шоу і молодша сестра знаменитої Кім Кардашьян Кендалл Дженнер обожнює привертати до себе загальну увагу, що успішно робить на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Дівчина відома своїми епатажними витівками, а ще вона є однією з найдорожчих моделей світу.

Так, в цей раз у своєму Instagram Кендалл виклала спокусливе рекламне фото, яке завоювало сердечка користувачів своєю красою і магнетизмом. На фотографії модель з'явилася на огляд публіки в сірих джинсах і короткому чорному топі від бренду Calvin Klein, який і рекламує. При цьому фанати відзначили ідеальну фігуру дівчини. Волосся Кендалл зібране у хвіст ззаду, але кілька пасом спадають на обличчя, на якому немає макіяжу.

У підписі до фотографії Кендалл Дженнер написала: "Рада взяти участь у новій кампанії @calvinklein, присвяченій тому, що значить жити в сьогоденні. Спасибі @_glen_luchford. #MYCALVINS #ad". Шанувальники моделі не залишилися байдужі до такого милого фото моделі і почали активно обговорювати його. Багатьом сподобалася фотографія дівчини, і вони засипають зірку компліментами в коментарях.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"Така класна", "Ти така гарненька", "Гарна фотографія", "Що це за джинси?", "Моя улюблена жінка, я хочу одружитися з тобою", "У неї найкраще тіло в світі", "Кендалл, ви пройшли довгий шлях! Оце так. Я пам'ятаю тебе, як маленьку дівчинку, яка бажає моделювати! Дивовижно", "Ти така красива", "Ти виглядаєш мега гаряче", "Гаряча дівчина", "Спасибі, що ти є! Ти така красива", "Велика модель", "Кендалл, тобі треба більше їсти, ти занадто худа", "Ти просто чудова", "Обожнюю тебе, Кендалл, ти прекрасна", "Цей погляд", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Кендалл Дженнер перевершила себе минулорічну.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кендалл Дженнер показала, як сім'я Кардашьян відзначила День подяки.

Також портал "Знай.uа" писав, що напівгола Кендалл Дженнер перетворилася на розпусну школярку.