Відома українська телеведуча Леся Нікітюк, яка дійшла до фіналу шоу "Танці з зірками", але не перемогла в ньому, часто ділиться з підписниками в Instagram новими фото та новинами зі свого зіркового життя. Так, в цей раз Леся опублікувала нове фото, на якому постала перед шанувальниками у досить пікантному образі.

Справа в тому, що Леся Нікітюк стала героїнею сексуального календаря від чоловічого журналу "XXL". Як видно на фото, телезірка прикрасила сторінки місяця травня – знімок зроблений у відповідному кольорі. На календарі Леся з'явилася у відвертому образі, лежачи у ванні з зеленуватою водою. При цьому Нікітюк знята топлес – на ній тільки бірюзові латексні штани і тонке намисто. Волосся зірки зібране в акуратну зачіску, а на обличчі легкий макіяж, Леся млосно дивиться в камеру.

У підписі до фотографії Леся Нікітюк написала: "Кому холодно думайте про травень, він скоро. Ну або полежіть в теплій ванній як я. Фотограф: @rudenko_vitalii. Візажист: @boomdiboom. Стиліст по волоссю: @аgakhanova_liu. Продюсер: @violetta_khankevich. Студія: @upstairs.studio.kiev". Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нове фото телезірки. Фолловери засипають Нікітюк компліментами і побажаннями, а деякі запитують, де знайти цей календар.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Травневий настрій", "Одне з кращих фото!", "Дуже гарне фото!", "Ну богиня, що тут скажеш!", "Прихована реклама Зеленського? Дуже багато зеленого", "Дуже естетично", "Не зовсім вдале фото", "Наша ванна у дикому захваті від того, що в ній було тіло богині ламінату. Фото – вогонь", "Дуже крутий травень", "Круте фото", "Краса в тархуні", "Обожнюю місяць травень і кльове фото", "Шикарне фото!", "Як по мені, якось занадто холодно для травня", - пишуть в коментарях до фото Лесі.

Нагадаємо, яскрава Леся Нікітюк затьмарила Карпати зеленою шубою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леся Нікітюк затьмарила Дубай сміливим образом.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк зайнялася улюбленою справою в аеропорту.