Регіна Тодоренко, яка давно живе і будує кар'єру в Росії, показала всю себе перед своїм чоловіком Владом Топаловим на камеру.

Відома українська телеведуча Регіна Тодоренко часто радує шанувальників то душевними зізнаннями на сторінці в Instagram, то спільними фотосесіями з чоловіком, російським музикантом, Владом Топаловим, а також поволі розкриває подробиці своїх нових проектів, демонструє фото сімейних буднів і показує всю свою сім'ю.

Раніше ми писали, що відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко, яка будує кар'єру на російському телебаченні нещодавно народила первістка, часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. В цей раз знаменитість опублікувала яскраве фото, на якому позує разом зі своїм чоловіком Владом Топаловим. Парочка оголосила конкурс серед шанувальників, в якому дуже багато призів.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

На фотографії, яка з'явилася в записі телеведучої, вона постала на огляд публіки в стильному образі. Регіна стоїть у білій шубі на тлі чорного мерседеса. Мабуть, саме його артистка вирішила розіграти серед своїх шанувальників. Поруч з нею в чорному пальто стоїть її чоловік – відомий російський співак Влад Топалов. Мабуть, щоб розкрутити нову сторінку в Instagram, Регіна вирішила влаштувати масштабний конкурс, в якому її шанувальники можуть виграти безліч призів.

Також ми повідомляли, що відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко, яка будує кар'єру на російському телебаченні нещодавно народила первістка, часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. В цей раз знаменитість опублікувала яскраве фото, на якому позує з одеськими родичами.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.