Скандально відома коханка репера Гуфа Яна Шевцова була змушена лягти в лікарню. Про це пише Стархіт.

Лікарям не сподобалися аналізи вагітної дівчини. Саме тому зірка "Дому-2" проведе наступні кілька днів у медичному закладі.

Скандальна учасниця реаліті-шоу Яна Шевцова продовжує привертати увагу до власної персони. Спочатку дівчина заявила, що знову вагітна від Гуфа, у чому засумнівалися багато шанувальників. Тепер же Яна опинилася в лікарні і поспішила розповісти, що лікарям не сподобалися її аналізи.

У сторіс Шевцова опублікувала кілька знімків з палати. Символічно, що на фотографіях чітко видно татуювання з ім'ям Олексія Долматова та датою його народження.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Не треба вірити цим чуткам, які зараз будуть в інтернеті. Я поїхала сюди виключно тому, що лікарі сказали, не можна з цим жартувати. Я не хотіла в клініку, тому що багато справ ще не зроблено. Але мене не відпустили. Все добре, не вірте нікому", - написала Яна.

Колишня учасниця телестройки підтвердила, що чекає на дитину.

"Лежу в лікарні на збереженні. Відчуваю себе жахливо, температурю. Не знаю, скільки ще буду тут, але напевно підтримають тиждень. З Гуфом не спілкуюся, я його заблокувала", — поділилася Яна.

До речі, зірка реаліті-шоу прокоментувала і конфлікт з Лерою Фрост.

"Вона - дешевий смітник, не звертаю на неї уваги. Вона намагається піаритися на мені і моєму здоров'ї. Вона за все відповість. Чому вона на мене злиться? Їй потрібен піар", - розповіла Яна.

Гуф і Кеті Топурія

Про повернення на проект "ДОМ-2" Яна Шевцова не думає.

"Реаліті-шоу не для мене. Мені подобалося, але перебування там - це важка робота", - пояснила вона. Шевцова зіткнулася з безліччю проблем в юному віці. Незважаючи ні на що, вона бореться зі стресом.

Нагадаємо, шахраї під видом популярного реп-виконавця Black Star TERRY, справжнє ім'я якого Олег Терновий, займалися шантажем фанаток зірки.

Раніше Знай.uа повідомляв, репера Олексія Долматова, більше відомого, як Гуф, на корпоративі побив охоронець мільярдера Ігоря Сосина.

Знай.uа писав, Гуф опублікував нове фото, на якому зображений разом з Топурією в ліжку.