Відома українська фітнес-тренер Аніта Луценко, яку нещодавно пограбували і викрали авто, прийшла на сімейну музичну виставу разом зі своєю дворічною донечкою Мією.

Про це стало відомо завдяки сюжету "Світського життя".

Так, зіркова мама довго приховувала дитину від громадськості, і лише в грудні 2018 року вона вперше показала її, знявшись з нею для обкладинки журналу Viva. А ось місяць тому Аніта опублікувала в Instagram їх спільне фото.

Спектакль став першим світським виходом для маленької Мії. Луценко була впевнена, що дівчинка в захваті від побаченого. Зірковий тренер також розповіла трохи про доньку.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Аніта Луценко
Аніта Луценко

"Вона вміє перекидатися сама де завгодно, ні з того ні з сього. Вона любить брокколі, їсть рис і рибу. Я не знаю, що відбувається, або мені пощастило, або Мія дещо перейняла від нас", - поділилася Аніта.

Варто нагадати, що відомий зірковий тренер і телеведуча Аніта Луценко завжди дає безліч корисних порад про здоров'я та спорт на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно в рамках челлендж "14 днів без солодкого" знаменитість поділилася уривком тренування, показавши улюблене вправу співачки Віри Брежнєвої. Також артистка нагадала, що фруктоза - набагато гірше цукру, так що не варто вживати її під час схуднення, а краще замінити медом, ягодами і фруктами.

Нагадаємо, зірковий тренер Аніта Луценко дала ексклюзивне інтерв'ю clutch.ua, в якому розповіла, що їсть вночі, як ставитися до критики, що буде говорити доньці в разі буллінгу, а також чим займатиметься найближчим часом.

Нагадаємо, Аніта Луценко показала, як швидко домогтися успіху: правильне харчування і віджимання.

Як повідомляв Знай.uа Аніта Луценко показала, як прибрати зайву вагу однією вправою: платити платити за рахунками.

Знай.uа писав, Аніта Луценко показала, як зробити ідеальний прес: буде нелегко.