Українська співачка Світлана Лобода виступила з неоднозначною заявою. Це сталося в Росії, де артистка зараз живе і активно будує кар'єру, на популярному шоу "Голос. Діти".

Відповідне відео Лобода опублікувала на офіційній сторінці в Instagram.

Співачка показала зворушливий ролик, на якому з'явилися учасники її команди в проекті. Цікаве відео зібрало чимало позитивних і навіть захоплених коментарів.

"В нашій сім'ї поповнення!!! Ось вони - всі мої малята. У повному щастя...", - написала артистка під роликом.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Шанувальники не стали стримуватися і в коментарях засипали Лободу масою компліментів.

"Зворушливо", "Клас", "я вибираю Лободу", "Світланка, ви - диво!! Так приємно бачити і чути вас на Голосі Діти! Одне задоволення від вашої команди наставників! Класні, приємні і дуже тактовні з дітками!!", "Чітка рима "вибираю суперзірку, Світлану Лободу", "Така енергійна, кайфовая", "Всі судді як судді, а ти супер зірка", - написали в коментарях.

Раніше повідомлялося, що Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що активно робить на своїх сторінках у соціальних мережах, зокрема, в Instagram. Лобода частенько викладає спокусливі, а іноді відверто дивні фотографії і нерідко наривається на критику з боку шанувальників.

У підписі до фотографії Світлана Лобода урочисто привітала чоловіків з 23 лютого. Очевидно, що її привітання було адресовано російським "захисникам", адже в Україні це "свято" не відзначають.

Нагадаємо, Лобода показала, вітаючи російських "захисників" з 23 лютого. Зірка опублікувала привітання з 23 лютого, адресований росіянам.

Як повідомляв Знай. ua, Лобода в Росії заговорила українською. Під час розмови вона вимовляє фразу "Але це ж було дуже гарно".

Знай. ua писав, що Лобода занудьгувала по Україні в ефірі російського ТБ.