Після того, як Джамала різко висловилася в сторону переможниці Нацвідбору на Євробачення MARUV, їй пригадали новорічний корпоратив у Сочі (Росія), на якому вона побувала у 2014 році.

Як повідомляється, співачка Джамала після анексії Криму двічі виступала в РФ. Відповідний коментар дав піар-директор співачки Денис Козловський для видання ТаблоID.

"Джамала двічі виступала в Росії в 2014 році, один раз в Москві і один раз в Сочі. У нас всередині команди була дискусія - що нам робити з вже підтвердженими концертами: скасовувати, пославшись на обставини, що змінилися, або виконати зобов'язання перед організаторами", - розповів Козловський.

Як заявив Козловський, Джамала була проти виступів в країні-агресорі, але менеджер і піар-директор наполягли на поїздці. Вони "вважали, що повинні виконати зобов'язання, тому що ні організатори, ні замовники, ні слухачі не винні в події, що відбувається".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Представник Джамали додав, що це був останній концерт його підопічної в Росії.

"Після 31-го грудня 2014-го року Джамала не давала ні публічних, ні приватних концертів і не брала участі у фестивалях на території Росії", - сказав Козловський.

Нагадаємо, переможниця нацвідбору на Євробачення 2019 українська співачка MARUV, на своїй сторінці в Instagram розкрила секретні пункти договору, що вона як учасник від України повинна підписати з Громадським мовником (НОТУ).

Раніше Знай.uа повідомляв, журналіст Роман Скрипін нещодавно взяв інтерв'ю в учасниць другого півфіналу Національного відбору на Євробачення 2019 Анни і Марії Опанасюк (дует ANNA MARIA), яке спровокувало цілу бурю емоцій і, ймовірно, вплинуло на рішення глядацького голосування.

Також Знай.uа писав, перемога MARUV на Національному відборі Євробачення значно підвищила шанси України на перемогу в пісенному конкурсі. Так після оголошення результатів Україна піднялася з 16 сходинки на 4 у рейтингу букмекерів.