Всесвітньо відома світська левиця і модель Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя. Так, в цей раз діва порадувала фанатів новим знімком на своїй сторінці в Instagram. У соціальній мережі пишнотіла модель опублікувала фотографію, на якій позує у сміливому образі.

Так, на фотографії, яка з'явилася в записі моделі, вона постала на огляд публіки в оригінальному образі. Кім Кардашьян відображена в компанії свого перукаря Кріса Епплтона на вечірці. І все б нічого, тільки на захід Кардашьян прийшла у відвертому вульгарному платті, яке ледь прикриває її величезні груди. Сукня, яку Кім одягла на вечірку довга – чорного кольору з пікантним розрізом на нозі. Її волосся зачесане в строгу зачіску на маківці, а на її обличчі відповідний вечірній макіяж.

В підписи до фотографій Кім Кардашьян вітає свого перукаря Кріса Епплтона з нагородою, яку він отримав. "Ночі Мюглера. Спасибі @manfredthierrymugler за те, що дозволили мені одягнути цю знакову сукню. Вітаємо @chrisappleton1 з перемогою у конкурсі Hollywood Beauty Award! Ви так гідні цієї нагороди!", - написала Кім Кардашьян.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут У кого в Україні збільшаться пенсії з 1 квітня Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році
Показати ще

Шанувальники не залишилися байдужі до публікації зірки і почали активно її обговорювати. Багатьом сподобалася фотографія, і вони засипають Кардашьян та її незвичайний образ компліментами. Але деякі фолловери світської левиці не в захваті від того, що вона носить такі відверті вбрання і радять їй бути скромніше.

Нагадаємо, Кім Кардашьян повернула в моду червону помаду, і зробила це роздягнувшись.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кім Кардашян показала, як готується до виходу в люди.

Також портал "Знай.ua" писав, Кім Кардашьян в короткому платтячку прилягла перед фотографом.