Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і добре схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила селфі без макіяжу, похвалившись дизайнерською толстовкою. Так, артистка трепетно подякувала за костюм, а фанати відзначили, що Настя нарешті одяглася.

"Бублик мій!!!! @annchuk❗️цей костюм аж занадто зручний і теплий !!!! Спасибі, люба ❤️ ", - поділилася радістю Каменських. Фолловери взялися коментувати: "Ооо Каменських в одязі!!", "Милий костюм, і попи не видно.)", "Ось що значить слово: "природна краса "!!!", "Красуня❤️❤️❤️", "Красуня, але на голові🙈".

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Залишилось два дні: українців попереджають востаннє У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також знаменитість виклала новий знімок з Софійської площі у Києві, вбравшись у довге чорне плаття. Фанати ж почали переживати за артистку, адже вона виглядає хворобливо худою.

А ще Каменських поділилася радісною новиною - вона стане однією з членів журі у новому сезоні популярного українського проекту "X-Factor". Фанати ж відзначили, що Настя нагадує їм Анджеліну Джолі.