Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Знаменитість після недавньої відпустки у сонячному Дубай, сніжному Буковелі, райських Мальдів і Берліна знову вирушила в Карпати. Так, артистка похвалилася дуже незвичайним кадром, позуючи в стрибку на капоті автомобіля. Варто зазначити, що нещодавно Леся розірвала стосунки з коханим чоловіком прямо перед весіллям, про що розповіла на своєму аккаунті, проте через деякий час у Німеччині красувалася з обручкою на пальці.

"Український захід сонця", - лаконічно підписала знімок Нікітюк. Фолловери не пройшли повз: "Паркур майстер))", "Бетмен😎", "Літаюча Леся", "Лесюня,ти прям як метелик. Дивись не полети.💕👍", "Як кізонька", "Леся,машини прогинаються,обережно!".

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.

Також знаменитість нарешті показала свого партнера на шоу "Танці з зірками".

А ще артистка в білому купальнику і футуристичних окулярах засвітила всі пікантні місця, а фанати залишилися в захваті.