Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже актично веде сторінку Instagram. Нещодавно знаменитість виклав зворушливе відео, на якому Примадонна з донькою Лізою забавно співали і грали на фортепіано. Так, артист зізнався, що з самого ранку з Гаррі і Лізою більше займається мама Алла, а сам Максим любить поспати подовше.

"Ось таку картину я застав з ранку. Поки Гаррі займався французькою, Алла з Лізою музично балувалися. Алла - майстер імпровізацій «що бачу, те співаю». Зазвичай я ще сплю, а Алла вже щось придумує з дітьми після сніданку: то театральні сценки, пісні розучує 😍👏🏻 ", - поділився емоціями Галкін. Фолловери не пройшли повз: "Як же це зворушливо😢❤️❤️❤️👏👏👏🏻", "Максиме, дякую, що відкриваєте для нас своє найцінніше... Алла Борисівна фантастична, а дітки - чудові.", "Просто Клас! Дуууже подобається! Дітки диво! Талановиті, як і їх батьки! Завжди із задоволенням дивлюся всі ваші відео. Спасибі за все!!!👍👍👍👏👏👏💖💖💖", "😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️👏👏👏👏👏як же це мило 😭", "Так зворушливо....до мурашок ❤️❤️❤️❤️ось вона - любов 💕".

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще