Популярна українська співачка Оля Полякова вийшла у світ у дуже відвертому вбранні, яке продемонструвало публіці всі принади її розкішної фігури. Передає Clutch.

У понеділок, 25 лютого, у київському кінотеатрі "Оскар" відбувся допрем'єрний показ другої частини української комедії "Свінгери". На заході зібралася вся знімальна група, в тому числі і виконавиця головної ролі Оля Полякова.

Відома українська співачка з'явилася перед публікою у розкішному і яскравому вбранні. Оля обрала для виходу смугасту сукню у чорно-сріблястих тонах, на тонких бретельках з великим декольте і сміливим розрізом до талії. Образ співачки завершили відкриті чорні босоніжки на шпильці і яскравий макіяж. Компанію Поляковій склав її кіношний чоловік Михайло Кукуюк.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році
Показати ще

Раніше повідомлялося, що українські поп-артисти Оля Полякова і Дзідзьо (Михайло Хома) розговорилися на сексуальні теми. Зокрема, співачка Оля Полякова відверто розповіла про секс прямо в телеефірі.

Про своє сексуальне життя вони розповіли Каті Осадчій в ефірі телеканалу "1+1". Приводом для пікантної бесіди стала еротичної комедії "Свінгери-2", в якій ролі зіграли обидва артиста.

На сторінці в Instagram співачка додала фотографію з Катериною Осадчою, Дзідзьо і написала:

"Ми з моїм персональним гуру тантричного сексу".

Полякова зізналася, що одного разу намагалася зайнятися сексом у туалетній кабіні літака.

"Ти знаєш, я дуже це (зайнятися сексом - ред.) хотіла зробити, і навіть зачинилася там зі своїм чоловіком. Але я здоровенна бабища, нічого не вийшло, я просто туди не влізла. Тому ні, у мене не було", - розповіла Полякова.

Нагадаємо, Полякова відверто розповіла про пікантну зустріч з Дзідзьо.

Раніше Знай.uа повідомляв, Даша Астаф'єва гіпнотизує мережу фото без білизни.

Також Знай.uа писав, Маша Єфросиніна вперше показала справжнє обличчя.