Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася довгоочікуваним концертом, до якого так довго готувалася, щодня репетируючи балетні рухи. Втім, розтяжка артистці так і не знадобилася: Анастасія вийшла на сцену в компанії маленьких дітей, дивно пританцьовуючи під пісню "Хто кого перекукує".

"Репетируємо фінал концерту.💃🏼 Це таке щастя бути любою дітьми і об'єднувати друзів музикою і танцем. І дружити з ними.😊😉💃🏼 І танцювати на одній сцені. Порівняно з цими емоціями щасливими весь негатив і людська злість просто меркнуть. Моє життя-це сцена.🙏🏻❤️ ", - поділилася емоціями Волочкова. Фолловери ж почали критикувати і висміювати найпростіші танцювальні рухи Анастасії і дітей, тому балерина все-таки вирішила відключити коментарі. Варто зазначити, що артистка вже давно обіцяє вразити шанувальників шоу, яке "переплюне Мадонну", однак поки що виступає на подібних концертах. Також знаменитість стверджує, що любить "усіх дітей Росії", а от свою дочку Аріну відправила "погостювати" на тривалий час до тата Ігоря Вдовіна.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.