Відома українська співачка, солістка групи "Неангели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram новеньким фото. Знаменитість відправилася на відпочинок в сонячний Дубай разом з сім'єю: чоловіком, популярним пластичним хірургом Едгаром Камінським і дітьми Леоном і Лаурою. Так, артистка похвалилася розкішною фігурою в бікіні болотного кольору, однак пожартувала над власною маленькою тінню.

"Літл поні 😂 теж коні :))))", - посміялася Камінська. Фолловери залишилися в захваті: "Головне не дивитися на тінь 😂😂😂", "Ноги нескінченні😍", "Слава, ви дуже жіночна!!! І не скажеш, що мати двох діток 💞", "Гарна дівчина!!! 👍 навіщо ж бути такою самокритичною? )) Фігура - супер!!", "Супер фігура і дуже працюєте над собою 👍".

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Деякі ж угледіли сліди фотошопу між рукою і талією: "Слава, Ви і так гарна! Перестаньте себе так криво фотошопити", "Як же ж криво відфотошоплено 🤦‍♀️", "🤣 майстриня фотошопу🌸", "Photoshop rules!)".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Слава Камінська поділилася спільним знімком з Лесею Нікітюк в Instagram. Обидві знаменитості беруть участь у популярному шоу "Танці з зірками", однак, на жаль, Слава так і не змогла вийти на паркет через недавню серйозну травму спини.

Також артистка позувала на візку в одному з київських супермаркетів, катаючи на ньому сина Леона.

А ще Камінська показала кадр в нижній білизні, засвітивши ідеальні сідниці.