Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Знаменитість після недавньої відпустки у сонячному Дубай, сніжному Буковелі, райських Мальдів і Берліна знову вирушила в Карпати. Так, артистка похвалилася пікантним селфі в дзеркалі, примірявши яскраво-рожеву пухнасту шапку-вушанку і світле облягаюче боді.

"This is my look of the day😛
Крутій вийшов weekend і #суворийтеств Буковелі;) Жодна тачка не постраждала...окрім моєї психіки😁", - пожартувала Нікітюк. Фолловери не пройшли повз: "Штани ведмідь стягнув", "Вау! Богиня!!! 👌👌👌", "Шапку взула, труси забула.", "Красуня, фігура клас! 👍😍❤️", "Леся красуня🔥шикарна Фігура😁".

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.

Також знаменитість нарешті показала свого партнера на шоу "Танці з зірками".

А ще артистка в білому купальнику і футуристичних окулярах засвітила всі пікантні місця, а фанати залишилися в захваті.