Популярна російська телеведуча, колись кандидат в президенти РФ Ксенія Собчак опублікувала в мережі зворушливе фото з нагоди дня народження моделі Наталії Водянової.

Відповідний знімок був опублікований в Instagram зірки.

На милій фотографії російська модель Водянова позує разом з маленьким сином Ксенії Собчак Платоном:

"Натуся, вся наша родина вітає тебе з днем народження, дівчинку з величезним добрим серцем і королеву краси, і чекаємо знову в гості". Ксенія Собчак

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, російський актор театру і кіно Максим Віторган зізнався у нетрадиційній орієнтації в соціальній мережі Instagram.

Варто відзначити, що невідомо, коли у Віторгана з'явилися такі нахили, так як він був одружений на Ксенії Собчак, відомій російській телеведучій, а з деяких пір і політика.

Актор Павло Дерев'янко опублікував на своїй сторінці в Instagram фотографії з голим торсом. До речі, Дерев'янко є чим похвалитися. Кубики надають його пресу сталевий вигляд. Зрозуміло, що шанувальники відразу активізувалися і почали захоплюватися Дерев'янко.

Віторган та Собчак
Віторган та Собчак

Вмить посипалося безліч коментарів, серед яких був помічений і коментар Максим Віторгана. Він написав просто: "Паша, я здаюся! Все, я гей". Швидше за все, це такий необдумана жарт, тому що багато людей все сприймають за чесну монету. Хоча, чим чорт не жартує!

Як раніше повідомляв Знай.uа, чутки про розлучення Ксенії Собчак і Максима Вітограна залишилися чутками. По всій видимості, пара зуміла зберегти свою сім'ю. Поки шанувальники і хейтери обговорювали їх можливий розлучення, закохана пара вирушила на відпочинок на Мальдівські острови.

Також Знай.uа писав, п'яну Собчак застукали в той момент, коли вона зраджувала чоловікові. Зазначимо, тоді Собчак застукали з актором Богомоловим. Очевидці стверджують, що стали свідками їх поцілунку.