Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", не поширюється про особисте життя. Однак у мережі з'явилася інформація про те, що Лорак розлучилася з чоловіком Муратом Налчаджиолу, а тепер вони ділять доньку Софію.

Лорак і Мурат

Після повідомлень про розрив з Муратом в пресі почали циркулювати чутки про можливий роман Лорак з російським співаком Сергієм Лазарєвим. Більше того, самі артисти підливали масла у вогонь цих чуток, публікуючи спільні фото з відпочинку в Маямі. Але, схоже, і тут фанати і преса помиляються, адже тепер з'явилися чутки про існування "папіка", який прибрав до рук Діву.

Лорак і Лазарєв на відпочинку в 2019 році

Видання Vladtime повідомляє, що на початку своєї зіркової кар'єри Ані Лорак багато в чому була зобов'язана Аласу Агаларову: він і допоміг їй організувати тури, і проплачував піар-компанію. А коли в 2016 у Кароліни почалися конфлікти з чоловіком Муратом, і він залишився в Україні, Алас навіть прихистив співачку в своєму заміському комплексі VIP класу. Додаткові підозри про роман з мільярдером виникли, коли Лорак виконала кілька пісень з його сином, артистом Эміном. Безумовно, за таким дуетом стояв впливовий батько.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Лорак і Алас Агаларов

І все б нічого, але Діва відправилася на концерти в Баку, а Агаларов родом саме з Азербайджану. Ось у шанувальників і склалося враження, що дівчина не дарма залишила доньку в Москві: вона буде відпочивати не сама. Кароліна просто пішла до "папіка". Адже навіщо витрачати себе на Лазарєва або інших самозакоханих красенів, якщо завжди можна повернутися під крило одного з найбагатших бізнесменів Росії.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ані Лорак анонсувала черговий виступ на путінському телеканалі.