Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя. Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все з'являються нові фото. Так і в цей раз танцюрист поділився забавним знімком, який зробив сам.

На фотографії, яка з'явилася в записі зоряного танцюриста, він постав на огляд публіки в елегантному образі. На ньому чорна водолазка, поверх якої одягнений сірий піджак. На лисій голові Влада Ями симпатична сіра кепка, у нього акуратна борода і гарні очі. Танцюрист сфотографував себе сам на телефон дзеркалі і це його селфі вже назвали ідеальним. Шанувальники припустили, що справа у хорошій камері телефону, але всі згодні з тим, що Влад просто красунчик.

У підписі до фотографії зоряний танцюрист написав коротко: "Сам собі оператор". Геолокація до знімка свідчить про те, що він був зроблений на студії "1+1 media". Численні шанувальники зоряного танцюриста не залишилися байдужі до такого милого фото і почали активно його обговорювати. Фанати в захваті від забавного образу свого улюбленця і засипають його компліментами в коментарях.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Мажор", "Камера вогонь. Новий телефон?" "Ідеальне селфі", "Дуже атмосферно", "А оператор то хороший", "На чеченця схожий", "Штани в смужку, кепарик в клітинку, Одеса-мама", "Гострий козирок", "Відмінний кадр", "І прекрасний, повинна сказати, оператор!", "А чого обручка на лівій руці?", "Я теж помітила, думала, ніхто не напише... Можливо, дзеркальна зйомка", "На образі такий", "Вдале фото, Ви Влад на ньому, а Ваші думки десь далеко", "Шикарний", "Якщо телефон хороший, і відмінна камера - це щастя", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівних фото з маленьким Потапом в сукні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Влад Яма поділився рідкісним знімком зі своїм "дивом", мережа ридає від розчулення.

Також портал "Знай.uа" писав, що Влад Яма заради учасниці "Танців з зірками" зробить те, чого ніхто не очікував.