Дочка відомої української актриси Ольги Сумської, 29-річна Антоніна Паперна порадувала шанувальників в Instagram пікантним фото. Дівчина відправилася на відпочинок в райський Дубай, звідки вже встигла поділитися розкішним кадром в бікіні. Так, Тоня позувала під душем, похвалившись ідеальною фігурою. Варто відзначити, що подібним контентом знаменитість рідко балує фоловерів і зазвичай її аккаунт виглядає менш провокаційно.

"🌴🌴🌴", - лаконічно підписала актриса. Фолловери взялися коментувати: "Яка ж хвілююча останнім часом ти!!!!", "Тонечка красуня 💋💋💋💋💋", "Красунечка!!!🌷🌻🌹❤💗💖💟", "Богиня😍😍😍".

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

Також Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі, нанісши на обличчя грязеву маску і процитувала свого колишнього.

А ще Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.