Модель, успішна бізнес-вумен і найвпливовіша персона за версією журналу Forbes за 2018 рік Кайлі Дженнер і стала наймолодшим мільярдером в історії, який самостійно заробив свій капітал. Молодшій сестрі Кім Кардашьян всього 21 рік, а вона вже досягла десятизначного стану, обігнавши засновника Facebook Марка Цукерберга, який досяг першого мільярда у віці 23 років.

Кайлі Дженнер
Кайлі Дженнер

За життям дівчини стежать 128 мільйонів фанатів в Instagram, а її успіх обґрунтований не спадщиною, передає "Vogue". Кайлі – типова представниці selfmade woman. У 10 років вона взяла участь у реаліті-шоу "Сімейство Кардашьян", після чого популярність не змусила себе чекати і Дженнер спробувала свої сили в модельному бізнесі. У дівчини на рахунку кілька глянцевих обкладинок, фотозйомки рекламних кампаній та участь у показі колекції Авріл Лавін. Після чого в 2013 році спільно зі своєю старшою сестрою Кендалл був запущений бренд жіночого одягу Kendall & Kylie.

Кайлі Дженнер
Кайлі Дженнер

Але головна заслуга і актив Кайлі Дженнер – запуск успішного косметичного бренду Kylie Cosmetics в 2015 році, який зараз оцінюється практично в 1 мільярд доларів. Як повідомляє видання Forbes, її імперія складається всього з семи штатних співробітників і п'яти осіб, працюючих неповний робочий час. Виробництво та упаковка передані на аутсорс Seed Beauty, продажами та виконанням замовлень займається онлайн-магазину Shopify, контролює фінанси мати Кайлі Кріс Дженнер, а маркетинг очолює сама Кайлі, анонсуючи у соціальних мережах новинки косметичного бренду і нові колаборації. Свій успіх Кайлі скромно прокоментувала так: "Це все сила соціальних мереж. У мене було велике охоплення користувачів, перш ніж я почала бізнес".

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Кайлі Дженнер
Кайлі Дженнер

Також Кайлі Дженнер присіла біля ліжка, надівши коротенький білий наряд і високі шкіряні ботфорти. Варто відзначити, що після святкування дня народження знаменитість стала платиновою блондинкою.

А ще Кім Кардашьян вибралася на пляж в срібному бікіні, проте шанувальники помітили недобре. Деякі вирішили, що Кім занадто захопилася схудненням і тепер не схожа сама на себе.