Відомий своїм скандальним норовом російський актор Олексій Панін опублікував у своєму Instagram гнівний пост, в якому детально описав, за що ненавидить Росію, про від'їзд з якої нещодавно оголосив.

Олексій Панін
Олексій Панін

про це пишуть російські ЗМІ.

Артист розповів, у світі є тільки дві країни, в які йому не хочеться повертатися — РФ і КНДР. Панін вважає, що Росія — "брудна, кримінальна, гомофобні країна, в якій люди ненавидять один одного і всіх навколо себе". При цьому він визнав, що у "невеликого відсотка населення" в голові все-таки "є мізки, а не плавлений сирок", проте цей відсоток "занадто нікчемний".

"На нас у всьому світі дивляться як на дикунів! Наша держава налаштував проти себе все цивілізоване суспільство! І проблема не в них, як доводять нам кремлівські пропагандисти, а в нас! У нашій варварській, агресивній батьківщині", - заявив Панін.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Олексій Панін
Олексій Панін

Актор переконаний, що Росія ніколи не зміниться, що стає "навіть їжаку зрозуміло, якщо уважно вивчити історію". Він нагадав про події до і після Великої Вітчизняної війни, зазначивши, що "не все так однозначно".

"Ми разом з Гітлером у 1939 році захопили Польщу, розбомбили Фінляндію й самі збиралися напасти на Німеччину! Не встигли! Ми скрізь орем, що звільнили Європу, але це теж брехня! Ми не звільнили її, а окупували!", - вважає Панін.

Олексій Панін
Олексій Панін

Єдине досягнення, яке актор погодився визнати "за останні 75 років" за Росією, це перший пілотований політ у космос Юрія Гагаріна.

"Економіка зруйнована, народ у злиднях, корупція на першому місці в світі! Ми проводимо олімпіади та ЧС з футболу, а російські діти помирають від раку. Ганьба! Чесних, демократичних виборів немає і не буде", — резюмував актор.

Нагадаємо, спливла інформація про те, що скандальний російський актор Олексій Панін знову задумався про еміграцію, однак цього разу, схоже, не передумає.

Як повідомляв раніше Знай.ua, скандально відомий російський актор Олексій Панін завивив, що підтримує думку свого колеги Олексія Серєбрякова щодо того, що Росія розв'язала війни в ряді країн.

Також Знай.ua писав про те, що Олексій Панін продовжує воювати з матір'ю своєї дочки Нюсі, моделлю Юлією Юдинцевою.