Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Знаменитість за останній час вже встигла побувати в Буковелі, Мальдівах, Дубай Берліні та Єгипті, але вже повернулася в Київ і приступила до зйомок шоу "Хто проти блондинок", де виступає в ролі ведучої. Так, артистка виставила розкішне селфі, позуючи з ніжним макіяжем і довгим нарощеним волоссям.

"❤️❤️❤️", - лаконічно підписала Нікітюк. Фолловери не пройшли повз: "З довгим волоссям дуже добре. Змінилася ще в кращу сторону ! Супер!", "Ух ти, які вії 🤗Дуже круто 💗", "Оу! Зірка мультфільму !!!😃", "Ви ДУЖЕ ЕФЕКТНА ЖІНКА.ЩАСТЯ ВАМ!!", "Оченята.... З розуму можна зійти..☺😍", "Леся Іванівна, Ви прекрасні 💕👑".

Популярні новини зараз
Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.

Також знаменитість нарешті показала свого партнера на шоу "Танці з зірками".

А ще артистка в білому купальнику і футуристичних окулярах засвітила всі пікантні місця, а фанати залишилися в захваті.