Відома українська телеведуча та бізнес-вумен Маша Єфросиніна зворушливо привітала коханого чоловіка Тимура Хромаєва з Днем народження. Зірка написала для нього вірш, який записала на відео та опублікувала його в соціальній мережі.

Знаменитість рідко розповідає про своє особисте життя, не часто публікує знімки з чоловіком та рідко дає коментарі стосовно їхніх стосунків. Однак 23 березня виявилося для телеведучої особливим днем, в який вона захотіла зізнатися в коханні своєму чоловікові на весь світ.

Маша Єфросиніна
Маша Єфросиніна

На своїй сторінці в Instagram Єфросиніна опублікувала відеоролик, на якому зачитала власну поезію, присвячену Тимуру Хромаєву. Таким чином вона привітала свого чоловіка із днем його народження.

Маша Єфросиніна
Маша Єфросиніна

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Поезія розпочалася зі слів, що Тимур знає, як вона оберігає їхній "світ", але в суботу, 23 березня, вона вітає його з днем народження сімнадцятий раз поспіль, тому відчула гостру потребу зробити це публічно.

Нагадаємо, що телеведуча Маша Єфросиніна вміє дивувати шанувальників і не лише творчими здобутками, а й цікавими світлинами, в тому числі і досить пікантними.

Відома українська телеведуча і блогер Маша Єфросиніна, яка активно веде свій аккаунт в Instagram і канал на YouTube, часто ділиться з шанувальниками новинами своєї творчого та особистого життя. Цього разу телезірка затьмарила мережу сміливим фото, на якому позує з чоловіком.

Маша Єфросиніна
Маша Єфросиніна

На фотографії, яка з'явилася в блозі Маші Єфросиніної, вона постала на огляд публіки в пікантній позі разом з чоловіком.

Як видно з кадру, пара знаходиться десь в теплих краях, адже на тлі видніються пальми і море. Телеведуча постала на фото в накинутому на голе тіло пляжному халаті. Маша задерла довгу ногу, висадивши її на плечі коханого чоловіка і обвила руками шию Тимура Хромаєва. Чоловік в свою чергу обійняв дружину за талію.

Як повідомляв портал Знай.ua, Маша Єфросиніна похвалилася чудовою фігурою.

Також Знай.ua писав, Маша Єфросиніна поділилась секретом розкішного волосся.