Популярна українська співачка Настя Каменських похвалилась черговими фото на власній сторінці у соцмережі.

Відповідний кадр вона показала в Instagram.

Цього разу Каменських постала у яскравому весняному образі, зірка одягла джинсову курту, джинси та біло-блакитну кофтинку.

"Класний стайл, такий позитивний", "Красотулька", "Ти сама красива і сексуальна з Каменських", "Ти не все, ти одна з багатьох, та, яка здатна зачарувати і подарувати натхнення!", "Настя, ви шикарна!" , "Я дуже вами захоплююся і особливо пишаюся вашим досягненням. Ви єдина, хто себе так проявив на колосальному рівні". "Настя, ти супер", "Красива, молода, талановита", - пишуть компліменти шанувальники.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Раніше ми писали, що українська співачка Настя Каменських показала нове фото з Потапом, яке знову підігріло чутки про роман між ними.

Зокрема, Каменський опублікувала знімок, під яким відразу ж розгорнулись баталії між прихильниками співачки про ймовірний роман з Потапом.

Відзначається, що кадрі співачка позує без макіяжу за столом з кавою. Поруч - Потап. "Красива пара", "Не можна бути такою гарною", "Красиве фото, на ньому ви, до речі, дуже схожі", - пишуть в коментарях.

Крім того варто відзначити, що Настя Каменських, яка зараз виступає під творчим псевдонімом NK, продовжує радувати шанувальників новими піснями і кліпами, а ще фотографіями на своїй сторінці в Instagram. Цього разу українська співачка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі фотографію, яка з'явилася в модному журналі Cosmopolitan.

На фотографії, яка з'явилася в записі Насті Каменських, вона постала на огляд публіки в стильному образі. Для глянцевої фотосесії Настя одягла чорну сукню оригінального фасону. Пишні кучері Насті розпущені і м'якими хвилями спадають на плечі і спину, а на її обличчі акуратний макіяж і загадковий вираз. Одну руку Настя запустила в копицю волосся, а другу поклала на бік. У підписі до фото Каменських не написала нічого, зазначила лише сторінку української редакції журналу Cosmopolitan.

Нагадаємо, Олег Винник одним рішенням захопив серця мільйонів чоловіків.

Як повідомляв "Знай.ua", Каменських відверто розповіла про вагітність та аборти від Потапа.

Також "Знай.ua" писав, що Каменських похвалилася подружками з "попами, як у Кім".

"Порошенко знав": Свинарчук заробляли на оборонці з відома президента - Трепак