Популярна російська співачка Юлія Началова померла 16 березня від зараження крові. Фанати досі шоковані раптовою смертю 38-річної артистки та шукають причини такого фатального збігу обставин.

Особливо важко доводиться доньці співачки 12-річній Вірі. Виявилося, що жити дівчинка після смерті матері буде не з батьком, а з бабусею і дідусем, так як у нього не буде на дочку достатньо часу.

Крім того, стало відомо про борг Началової перед хокеїстом Фроловим в 20 мільйонів рублів. Можливо і він ліг на плечі дівчинки. У зв'язку з цим з'явилася теорія про те, що Юлія насправді жива і інсценувала власну смерть, щоб обіграти всіх і не виплачувати величезний борг.

Російські ЗМІ повідомляють, що колосальна сума боргу стала причиною депресії Юлії Началової. І вона вирішила провернути неймовірну аферу у змові зі своїми родичами.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Так, за цією версією, артистка через борги інсценувала свою смерть і знала, що питаннями 12-річної дівчинки, у тому числі боргом, займеться її колишній чоловік і батько Віри футболіст Євген Алдонін.

Вже після того, як галас навколо смерті Началової вщухне, а борг буде виплачений, вона б забрала доньку в теплі краї, де вони б жили далеко від батьківщини. При цьому артистка б не втратила навіть свого майна, адже у спадок воно все одно дістанеться її дочці.

Раніше повідомлялося, що в російській столиці на Троєкуровському кладовищі охоронці шокували містичними оповіданнями. Так, співробітники кладовища впевнені, що після похорону відомої співачки Юлії Началовой до неї на могилу прийшла кішка чорно-білого забарвлення.

Чоловіки заявили, що тварина називають "господинею кладовища" і до людей вона виходить украй рідко.

Нагадаємо, фанати взялися за раннє творчість Началовой і жахнулися. Шанувальники співачки згадують і переглядають ранні пісні Юлії Началовой.

Як повідомляв Знай. ua, подруга Началовой накликала на себе смертельне прокляття. Світська левиця не змогла ухилитися від смертельної небезпеки, фанати доклали до цього руку.

Знай. ua писав, що на могилі Началовой побачили гостя з того світу. Якщо "господиня" виходить зустрічати тільки похованої людини, це вважають ознакою.