Відома українська співачка, солістка групи "Времяя и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим знімком. Нещодавно знаменитість похвалилася україномовною піснею "Дим", яка одразу ж привела більшість шанувальників у захват. Так, Надя позувала для зйомок у відвертому вбранні з кліпу, примірявши лише довгий піджак, чоловічу сорочку з краваткою, панчохи і босоніжки на підборах.

"Я хотіла танцювати тільки з ним", - підписала знімок словами з пісні Дорофєєва. Фолловери взялися коментувати, однак їх думки розділилися: "Фуу жах, навіщо показувати фак😮😓", "Навіщо нам показувати факи?", "Культура так і пре", "Обличчя зухвале", "Не очікувала від тебе таке", "Дійсно. Багато дітей підписані на вас. Ви є їхніми кумирами. Як еталон для наслідування . Ви повинні про це пам'ятати. Любимо вашу творчість ♥️".

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Були і ті, хто почав розхвалювати Надю: "Супер фігура", "Яка гарна 😍😍😍", "Шикарний трек, шикарна Надюша💙💙💙💙💙", "Прекрасна..💓💓".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.