Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в соціальній мережі Instagram. Останнім часом шанувальники помітили, що Надя захопилася експериментами з волоссям і пошуками власного стилю. І те, й інше в неї чудово виходить.

Нещодавно артистка опублікувала у своєму Instagram ряд фотографій, на яких позує в пікантному образі. Як виявилося, Надя Дорофєєва вирішила показати фанатам, як вона проводила час на церемонії музичної премії YUNA 2019. Так, на кількох знімках артистка позує разом з колегою по дуету Олексієм Завгороднім. Також є фото, де вона з'явилася на сцені з шоубалетом.

Як видно на знімках, Надя Дорофєєва вийшла на сцену у відвертому образі. На ній чорне боді оригінального фасону з рукавами і глибоким декольте, під яким видно ліфчик і колготки в сіточку. При цьому довге волосся пофарбоване омбре, розпущене і укладене на одну сторону. Як відомо, останнім часом Дорофєєва часто експериментує з волоссям, а це подобається не всім її шанувальникам. На її обличчі яскравий сценічний макіяж. Судячи з фото, Дорофєєва знатно повеселилася на сцені в такому сексуальному образі.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

У підписі до фото Надя розповіла про презентацію україномовної пісні на сцені премії YUNA 2019. "Вчора презентували «ДИМ» на @yunaawards. Спасибі @denis_stulnikov за твій професіоналізм і талант. Спасибі героїчним дівчаткам, які зробили на сцені все так легко, а на репетиціях у залі – це були години роботи і ноги в синцях. Дякуємо за стиль – @skvarska", - написала Надя. А шанувальники не пройшли повз цього "сексу" і почали активно обговорювати публікацію зірки.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва показала пальм українську красу.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.