Відомий український музикант, автор і виконавець власних пісень, учасник групи «5’nizza» Сергій Бабкін часто тішить шанувальників новими фотографіями на своїй сторінці в Instagram. Однак, артист відрізняється оригінальністю своїх публікацій, що говорить про його прекрасне почуття гумору. І в цей раз пост Бабкіна розчулив його фоловерів.

На фотографії, яка з'явилася в записі Сергія Бабкіна, він позує в компанії коханої дружини Сніжани. Як нещодавно з'ясувалося, парочка чекає ще одну дитину, так що скоро Бабкіни стануть багатодітними батьками. Закохані з'явилися разом на церемонії вручення музичної премії YUNA-2019. На світський захід Сергій Бабкін прийшов в стильному костюмчику чорного кольору, який складається з укорочених штанів і кофти, поверх якої накинув чорний піджак.

А ось Сніжана Бабкіна вирішила виділитися на тлі темного вбрання чоловіка. На церемонію премії вона прийшла в довгому атласному платті яскравого помаранчевого кольору, що підкреслює округлий животик і чорне волосся. Його, до речі, дружина Бабкіна зібрала у високу зачіску на маківці, а на її обличчі легкий макіяж. При цьому взуття Сніжана вибрала в тон сукні, таке ж яскраве.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

У підписі до фото Сергій Бабкін написав: "Фото настрою на наступний тиждень! Заряджаємо себе і Вас на усмішки та щастя! By @dfbobrov". Шанувальники не пройшли повз, ця публікація викликала безліч позитивних коментарів. Фоловери у захваті від цієї милої й щасливої парочки та щиро вітають Бабкіних з майбутнім поповненням у родині.

"Ви прекрасні", "Спасибі за заряд, ви найкращі", "Спасибі, Ви супер! Щастя і любові вам!", "Ви такі щасливі", "Ви чудові! Найгармонійніша пара шоу-бізнесу! Будьте щасливі завжди!", "Чудові", "Ви дуже гармонійні", "Дякую, ви такі класні", "Ви класні!", - пишуть шанувальники в коментарях до фото.

Нагадаємо, Сергій Бабкін показав свою найвідданішу фанатку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Сергій Бабкін став "Лицарем XXI століття".

Також портал "Знай.uа" писав, що Бабкін з сім'єю показав, як робити перезавантаження.