Зірка популярного чоловічого журналу Playboy, фітнес-тренер і модель Зої Грегорі зробила сенсаційну заяву про нареченого Дженніфер Лопес. Вона стверджує, що він благав її про інтим у листуванні. Про це жінка заявила в інтерв'ю виданню The Sun.

Зої розповіла, що Алекс Родрігес надсилав їй фото своїх геніталій і благав про інтим. І все це було цього за кілька тижнів до того, як вони оголосили про заручини.

"Джей Ло — приголомшлива. Вона такого не заслуговує… Їй потрібно прокинутися. Мені її шкода… Не думаю, що це правильно", - зазначає Зої.

44-річна Зої показала виданню свою переписку зі спортсменом у додатку WhatsApp. Обмін повідомленнями між ними тривав з кінця грудня минулого року по 22 січня поточного.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Дженніфер Лопес оголосила про заручини 10 березня. Її коханим став 43-річний баскетболіст Алекс Родрігес, який запропонував їй одружитися.

Про заручини вони обидва повідомили в Instagram

На фото показана рука Лопес, на якій красується велике обручку. Коханий тримає співачку за руку.

Нагадаємо, Дженніфер Лопес натягнула на себе щось загадкове. Дженніфер Лопес днями була помічена біля студії у Нью-Йорку.

Як повідомляв Знай. ua, найгарячіша голлівудська красуня виходить заміж. Інформація про шлюб Лопес з'явилася в соціальних мережах співачки і її коханого.

Знай. ua писав, що Дженніфер Еністон в 49 років вперше стане мамою. Радісна новина не залишилася непоміченою, адже Еністон різко поміняла свою думку про дітей.