Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася фотографією Микити Джигурди, який позував з глянцем, де на обкладинці красувалася сама артистка у весільній сукні. Так, Анастасія нарешті зізналася, що відчуває до Джигурди, адже їм досить довгий час приписують роман.

"А так?😉 Микита, обожнюю тебе! @instadzhigurdaСкільки у нас з тобою загальних перипетій і проходжень несправедливості шляхом честі і гідності. Ти справжній Друг!", - поділилася радістю Волочкова. Фолловери ж ніяк не змогли прокоментувати побачене, адже хитра балерина приховала таку функцію. Варто відзначити, що ще нещодавно парочка не відходила один від одного ні на крок: вони встигли записати спільну пісню, взяти участь у фотосесії, виступити на благодійному концерті і знятися в скандальному шоу з екс-шофером Волочкової, Олександром Скиртачем. Також Микита частенько гостював у маєтку Анастасії, де вони щось "репетирували" навіть у ліжку.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.