Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася відео з концерту в Ташкенті, вирушивши з новим туром відразу після виступів в США і Канаді. Так, артистка позувала в блискучій прозорій сукні, доповнивши образ високими золотими ботфортами.

"Ташкент🔥щасливі сильно. спасибі 💣", - поділилася радістю Лобода. Фолловери взялися критикувати: "Узбекистан республіка мусульманська!може треба вбрання там не такі короткі одягати???", "Пающіє труси", "" мусульманська країна і так одягнена.🙈 Не дивно що багато чоловіків прийшло😂", "Чому більшість артистів напівголі почали виходити на сцену. Це не мода і не пристойно виглядає. Ось Валерія, Поліна Г і деякі артисти гарно одягаються.".

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

Також знаменитість виклала спільне селфі з Аллою Пугачовою і зізналася, що захоплюється нею.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.