Популярна українська співачка, переможниця Нацвідбору пісенного конкурсу Євробачення-2019 Анна Корсун, більш відома як MARUV, дуже активно веде профіль Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася яскравим кадром з чергової фотосесії, позуючи в чорному прозорій сукні і латексних ботфортах. Артистка оголосила фанатам, що зовсім скоро дасть перший сольний концерт у Москві, так і не відмовившись від виступів в Росії.

"Зовсім скоро перший великий сольний концерт в Москві! 6 квітня я вийду на сцену концертного залу @izvestiya_hall! До зустрічі! 💋", - поділилася радістю MARUV. Фолловери взялися коментувати: "Але ти обіцяла не виступати в Росії 😥", "А в Україні слабо дати великий сольний концерт??????", "Поповнюючи фан-базу та кількість фоловерів з російських громадян, втрачає фанів з рідної країни. Варто того? Хоча, гроші не пахнуть... Відписка.", "Нехай там i залишаеться. Через неі в цьому році Україна не приймае участі на Євробаченні", "Блін, ти ж українка і ти знаєш що діється на сході 🤦🤦🤦".

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що MARUV заявила, що буде вболівати за представника Росії - Сергія Лазарєва.

Також MARUV на Євробаченні 2019 замінять "вогненні хлопці".

А ще співачка з Гуцульщини, Баба Доцька, записала кавер на "Siren Song" скандальної співачки MARUV.