Народна артистка України Наталя Могилевська у черговий раз нарвалася на критику через своє концертне вбрання. Про це передає Clutch.

Відома українська співачка опублікувала фото, зроблене під час її весняного туру. На ньому артистка одягнена у незвичний, "мішкуватий" одяг: довгу спідницю і білий светр. Варто відзначити, що на одному з фото Могилевська високо підняла ногу, продемонструвавши користувачам відмінну розтяжку.

"Мої дорогі і прекрасні Одеса, Миколаїв, Херсон, Кривий Ріг, дякую за теплий прийом! Люблю вас, моя унікальна публіка! Ще п'ять неймовірних концертів позаду. Вчора у нас був day off, ми всі відпочили і насолодилися отриманими емоціями. Ще 4 міста отримають свою порцію весняного музичного настрою на концертах зовсім скоро! Черкаси, Полтава, Запоріжжя, чекайте, ми на низькому старті! А сьогодні Кам'янське! Хто буде?", - поділилася Наталя.

Підписники не пройшли повз її дивного вбрання, і почали активно обговорювати його у коментарях.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

"Боже, у такому вбранні і на ринок соромно вийти", "Мода, мода, шо ти робиш", "А з одягом вийшло,з миру по нитці! Виглядає жахливо.Може все інше рятує, але зовнішній вигляд бажає бути пригляднішим.. Око ріже, правда…", "Що це за одяг? Наталя, ви мене розчарували", "Секонд хенд плаче за нею", "Волочковій далеко до такої розтяжки".

Нагадаємо, відома українська співачка Наталія Могилевська під час виступу в Мелітополі вирішила спробувати розшукати родичів.

Раніше Знай.uа повідомляв, відома українська співачка Наталія Могилевська повернулася до свого найпопулярнішого партнера Влада Ями.

Також Знай.uа писав, Наталя Могилевська, яка кардинально змінила свій імідж, здивувала шанувальників спокусливим образом у "голій" сукні.