Голлівудська акторка і модель українського походження Ольга Куриленко, знаменита по ролі "дівчини Бонда", поділилася рідкісним архівних знімком у своєму профілі в Instagram.

39-річна знаменитість опублікувала кадр зі своєю першою модельної фотосесії. Судячи з підпису, на знімку Куриленко всього 15 років.

"Знайшла свою першу модельну фотосесію. Мені тут 15 років", - написала акторка.

У підписі під фото підписники захоплюються українською красунею.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

"Все-таки українки найкрасивіші", "Як красиво! І ви навіть не змінилися", "Українська красуня!", "українки дуже гарні!", - пишуть у мережі.

Раніше повідомлялося, що голлівудська зірка українського походження Ольга Куриленко опублікувала фотографії, на яких позує в оригінальному образі.

На знімках, які з'явилися у записі акторки, вона позує в образі гарячої інопланетянки. Таке перевтілення Ольга зробила для зйомок у пікантній фотосесії для французького глянцевого видання 7000 Magazine. Так, для зйомки стиліст Стівен Дон підібрав Ользі Куриленко цікаві образи, одяг для яких створила Емануелем Унгаро з тонкого металу і футуристичних матеріалів.

Перед об'єктивом відомого німецького фотографа Ральфа Веніга зірка позувала у відвертих сукнях, коротких спідницях, топах і бра. Ці вбрання вигідно підкреслюють підтягнуту фігуру зірки та її витончені груди, при цьому виглядають вони і справді фантастичними, навіть інопланетними.

Нагадаємо, Ольга Куриленко опублікувала фото у оригінальному образі. На знімку, який з'явився у записі актриси, вона позує у спортивному образі.

Раніше Знай.uа повідомляв, український дівчина Бонда показала гарячі танці з загадковим красенем.

Також Знай.uа писав, український дівчина Бонда показала романтичне весільне фото, але не своє.