Популярна українська співачка Світлана Лобода показала відео як вона в студії звукозапису записує уривок до пісні без музичного супроводу і звукових фільтрів.

Відповідні кадри з"явились на її сторінці в Instagram.

"Wednesday #EP як називається пісня, guys?", - підписала відео співачка.

Варто відзначити, що цей допис викликав у прихильників цією бурю емоцій, і не завжди вони були позитивні. Деякі відзначали, що справжній голос співачки без студійного оформлення занчно гірший ніж у пісня.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Який страшний кошмар ... реально я краще співаю", - написали під відео.

"Крякнутий і каркнуть можна одночасно, тільки якщо курнуть", - додали прихильники.

"Це типу вона співає? Сидить, щось балабол, як акин - що бачу те співаю, ще й скрипить пошепки ... Шепоче від втоми. Ржака просто", - відзначили під відео.

Варто нагадати, що скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість анонсувала нову пісню "Пуля-дура", яку обіцяє представити фанатам вже досить довгий час. Так, артистка заінтригувала розкішним кадром з фотосесії для культового глянцю GQ, сидячи в кріслі і примірявши шкіряний плащ на голе тіло.

"потрапила в серце мені "Куля-Дура" soon....", - лаконічно підписала знімок Лобода. Фолловери не пройшли повз: "Дивлюся на Вас і не можу відвести погляд!!! 👍👍👍", "Свєта, Ви бомбезна!!!", "Ах, які ніжки...", "😍😍😍😍як завжди прекрасна".

Нагадаємо, Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася яскравим фото зі зйомок кліпу "INSTADRAMA", сидячи в розкішному автомобілі. Так, артистка раптово засумувала і зізналася, що дуже скучить, однак не уточнила, за ким саме.

Як повідомляв "Знай.ua", Світлана Лобода похвалилася уривком з сольного концерту з піснею Валерія Меладзе "Тропикана-женщина", надівши масивну шубу і відверте блискучий боді з глибоким декольте.

Також "Знай.ua" писав, що Світлана Лобода похвалилася черговим виступом на музичній премії "Bravo", повернувшись після шоу-турів в США і Канаді.

НАБУ відновить справи проти корупціонерів Порошенко після перемоги Гриценко