Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася новим ніжним образом, примірявши чорні вузькі джинси, піджак тілесного кольору, довгу білу футболку та коричневі ковбойські чоботи. Так, артистка позувала на тлі бежевої стіни перед зйомками шоу "Вечірній Ургант".

"🤷‍♀️", - лаконічно підписала Лобода. Фолловери залишилися в захваті: "Шикарне фото😍😍😍", "Боже, яка красуня😻А худенька яка😻👍🏼❤️", "Чисто навіть фон гармонує з Вашим піджаком🙃", "цей погляд...👀💋", "Вам так пасує цей колір 😍 Чекаємо випуск з "Вечірнього Урганта" 🤤🖤", "Стильна і шикарна як завжди😍😍👍", "А що за обручка на пальці? Після концерту весілля зіграємо?))".

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

Також знаменитість виклала спільне селфі з Аллою Пугачовою і зізналася, що захоплюється нею.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.