Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася черговим банним днем з коханим чоловіком, обличчя якого вважає за краще не показувати шанувальникам. Цього разу артистка "вийшла в люди", відправившись в елітний заміський коплекс. Так, Анастасія позувала у кислотному зеленому купальнику і на ліжку у формі ведмедя, однак зазначила, що ховається від когось.

"А ми романтично сховалися з коханим в підмосковних Андріївських лазнях. Ми тут вже не вперше, і дуже любимо це місце.😊❤️", - поділилася емоціями Волочкова. Фолловери ж не змогли висловити свої почуття, адже хитра балерина приховала коментарі. Варто відзначити, що минулий похід в комплекс пройшов більш епатажно: Анастасія позувала і в купальнику, і голяка, і в шпагаті, і валяючись на снігу. Можливо, власники центру все-таки попросили артистку вести себе трохи пристойніше.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.