Популярна американська співачка Шакіра вирішила кардинально змінити імідж.

Шакіра вирішила змінити своєму впізнаваному білявому відтінку волосся і перефарбувалася у темний колір. Співачка потрапила у об'єктиви папараці на виході з будівлі суду, де відбувалося слухання за плагіат її пісні La Bicicleta.

Як відомо, кубинський артист Лівам Рафаель Кастельянос звинуватив Шакіру і Карлоса Вівеса за те, що співаки без дозволу взяли фрагмент приспіву його композиції You Te Quiero Tanto (1997) і використовували у пісні La Bicicleta. Засідання суду відбулося в Мадриді. На ньому Шакіра досить оригінально довела свою невинність: вона рашила наочно продемонструвати різницю між сальсою і вальенато. Співачка настукивала ритм у долоні і навіть співала.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Схоже, суд закінчився на користь Шакіри, тому що фотографи зняли її щасливою та усміхненою.

Раніше повідомлялося, що знаменита співачка Шакіра підозрюється у несплаті податків на суму 14,5 мільйонів євро.

Провівши розслідування, податкова служба Іспанії прийшла до висновку, що в період з 2012 по 2014 рік Шакіра не сплатила прибутковий податок і податок на майно. Повідомляється, що найближчим часом прокуратура країни збирається подати судовий позов проти співачки.

Відповідно до законодавства Іспанії, кожна людина, яка проживає на території країни більше півроку автоматично стає його податковими резидентом. Шакіра у свою чергу проживає в Іспанії з 2011 року зі своїм чоловіком, захисником іспанського футбольного клубу "Барселона" Жераром Піке.

Нагадаємо, Світлана Лобода заінтригувала новим кліпом, але на цей раз не своїм, а культової групи Rammstein на пісню Deutschland.

Раніше Знай.uа повідомляв, Світлана Лобода показала відео як вона в студії звукозапису записує уривок пісні без музичного супроводу і звукових фільтрів.

Також Знай.uа писав, світська левиця Божена Ринська, чоловік якої зовсім нещодавно покінчив з собою, розповіла, що також хотіла вчинити суїцид після втрати близької людини.