Керівник проекту "Топ-модель по-українськи" Олена Звірик пішла з "Нового каналу" без пояснення причини. Про це пише Clutch.

Один з найбільших телеканалів країни переживає серйозні зміни. Багато членів усталеної команди "Нового каналу" йдуть у вільне плавання або завершують телевізійнк кар'єру. Так, нещодавно шеф-редактор "Ревізора" Анна Жижа заявила про закінчення своєї роботи, а слідом за нею про відхід оголосила керівник проекту "Топ-модель по-українськи" Олена Звірик.

Поки що невідомо, з чим пов'язаний відхід керівниці. Сама Звірик воліє не коментувати ситуацію, але глядачі припускають, що міг бути скандал з вищим керівництвом.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше повідомлялося, що учасниця шоу "Топ-модель по-українськи" Ярослава Крутова публічно закликала відмовитися від хутряних виробів і підкреслила, що ніколи не буде рекламувати такий одяг на собі, адже це жорстоко, і тепер вже існує велика кількість штучних матеріалів. Про це повідомляє група "Відриті клітки" у Facebook.

У багатьох країнах Європи хутряне виробництво вже заборонено, але деякі власники ферм знаходять шляхи для реалізації свого кривавого бізнесу, і облаштовують невеликі шкуродерні в країнах, де ця жорстока практика ще легальна. Україна є однією з таких країн.

Нагадаємо, Макс Сосновський разом з іншими хлопцями з "Топ-моделі по-українськи" потрапив в руки молодих дизайнерів проекту "Подіум", що на Новому каналі.

Раніше Знай.uа повідомляв, учасниці останнього сезону "Топ-модель по-українськи" Софі Берідзе зробили "операцію по фемінізації", в тому числі ринопластику. Про це 20-річна модель-трансгендер розповіла у своєму Instagram.

Також Знай.uа писав, всесвітньо відома українська співачка і суддя програми "Топ-модель по-українськи" Алла Костромічева розповіла, якими повинні бути обов'язкові параметри у дівчини, яка прагне потрапити в модельний бізнес.