Відома українська телеведуча Леся Нікітюк показала кругленький животик. Про це пише Clutch.

Леся Нікітюк відома не тільки своєю професійною діяльністю, але і прекрасним почуттям гумору. Вона частенько ділиться зі своїми читачами цікавими моментами з життя в своєму блозі в Instagram, не забуваючи про самоіронію.

Нещодавно Нікітюк не на жарт заінтригувала прихильників коротким відео. На ньому телеведуча крутиться перед дзеркалом, демонструючи помітно збільшений животик.

"Може, краще втягнути? – милуючись своїм відображенням, розмірковує вголос Нікітюк. – Або залишити все-таки?.. Для драматургії!".

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

До речі, нещодавно Никитюк зізналася, що давно замислюється про те, щоб завести дитину. Леся зазначила, що перші роки життя після появи первістка вона збирається провести за кордоном.

Раніше повідомлялося, що відома українська телеведуча Леся Нікітюк продемонструвала гарячі принади на камеру.

Леся Нікітюк опублікувала на своїй сторінці в Instagram відео, на якому показала свою розкішну фігуру у відвертому вбранні. За її словами, саме в тому вигляді Леся з'явилася на зйомках програми для Нового каналу. Телеведуча не на жарт схвилювала шанувальників, пообіцявши повністю роздягтися.

Фанати оцінили відверте вбрання Нікітюк і почали писати, що хочуть побачити більше яскравих фото.

Нагадаємо, мама зірки шоу "Орел і решка" Лесі Нікітюк завела Instagram і публікує сімейні фото.

Раніше Знай.uа повідомляв, Тіна Кароль похвалилася дуже жіночним образом, а фанати розсипалися у компліментах.

Також Знай.uа писав, відома українська телеведуча Леся Нікітюк вирішила показати підписникам, як вона виглядала у 17 років. Телеведуча опублікувала в Instagram Stories архівне фото 15-річної давності, на якому постала з короткою стрижкою і яскравим макіяжем.