Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко, яка нещодавно народила первістка російському артисту Владу Топалову, часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. В цей раз знаменитість опублікувала миле фото з Дубая, куди літала відпочивати і знімати рекламу.

Так, на фото, яке з'явилося на сторінці Тодоренко, вона позує на пляжі в купальнику біля самої води. При цьому Регіна зображена в дуже кумедній позі, але в підписі до фото вона уточнила, що це такі танці. Зіркова телеведуча одягла білий роздільний купальник, і шанувальники помітили, що знаменитість повернула собі ідеальну фігуру після пологів, які відбулися в грудні 2018 року. У підписі до фото Регіна Тодоренко заговорила на тему мотиваційних книг.

"Ось так я танцюю, коли вам подобаються випуски #пятницаСРЕГИНОЙ @prtshow. Посилання в профілі. Я зараз багато замислююся про цю вічну гонитву за успіхом: «Як стати краще», «як заробити мільйон», «як нічого не робити і бути краще за всіх», «думай і багатій». Читаючи такі книги, я і сама частенько підбадьорюю себе і тішуся ілюзіями, що все роблю Мега круто. Ключове слово - #РОБЛЮ. Розчарування від усього прочитаного настає в момент практики, коли розумієш, що над собою ще потрібно багато працювати і кожен день вчитися, щоб досягти успіху. Часом навіть прикро ставало від того, що в мотиваційній книзі ти уявляєш себе людиною з супер силою, а на ділі... Прочитавши тонну цієї мотиваційної літератури, я зробила висновок, що можна перегорнути мільйон сторінок з повним почуттям впевненості в собі, але тільки справжні стресові ситуації дають нам можливість рости, розвивати швидкість думки, швидкість прийняття рішень, загартовують характер і рухають вперед! Напишіть в коментах назву книги, яка змінила ваше життя, якщо така є", - написала Тодоренко.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Така публікація не залишилася без уваги численних шанувальників Регіни, і вони почали активно коментувати допис. Багато захоплюються працьовитістю Регіни і бажають їй успіхів, а інші переживають, що вона так швидко повернулася до роботи і мало часу приділяє дитині.

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.uа" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.