Ангел Victoria's Secret 23-річна модель, зірка реаліті-шоу і молодша сестра знаменитої Кім Кардашьян Кендалл Дженнер обожнює привертати до себе загальну увагу, що успішно робить на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Дівчина відома своїми епатажними витівками, а ще вона є однією з найдорожчих моделей світу.

Так, в цей раз у своєму Instagram Кендалл виклала спокусливі фото, які завоювали серця мільйонів користувачів своєю красою, магнетизмом і сексуальністю. На одній з фотографій модель з'явилася на огляд публіки в пікантному образі. Вона сидить у прозорій воді на пляжі в спокусливому купальнику-бікіні, а в руках тримає величезний келих вина. Кендалл Дженнер підставляє тіло під сонячні промінчики і демонструє ідеальну фігуру. Її волосся зібране в недбалий пучок, а на очах темні окуляри, дівчина не дивиться в камеру.

На другому фото Кендалл з'явилася в компанії своєї мами на кухні. При цьому на ній вже інший купальник. Жінка захоплено щось готує, а Кендалл за нею спостерігає. У підписі до фото дівчина написала: "Ти найкращий рецепт твоєї мами". Фанати моделі не залишилися байдужі до такого образу моделі і почали активно обговорювати його. Багатьом фотографії дівчини сподобалися, і вони засипають зірку компліментами в коментарях, але деякі фоловери Кендалл Дженнер не в захваті від того, що дівчина така розпусна.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Раніше ми повідомляли, що Кендалл Дженнер прийшла на світську вечірку без трусів. Дівчина відома своїми епатажними витівками, і вирішила не зраджувати своїм принципам. У своєму Instagram Кендалл виклала спокусливі фото і відео, на яких постала на огляд публіки в довгому темному платті цікавого фасону. При цьому чітко видно, що білизни на моделі немає – на зверху, ні знизу.

Нагадаємо, Кендалл Дженнер перевершила себе минулорічну.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кендалл Дженнер показала, як сім'я Кардашьян відзначила День подяки.

Також портал "Знай.uа" писав, що напівгола Кендалл Дженнер перетворилася на розпусну школярку.