Солістка "золотого" складу групи "ВІА Гра", відома українська співачка Анна Седокова, яка живе і працює в Москві, часто радує шанувальників новинами свого життя в Instagram. Співачка не втрачає можливості похизуватися в мережі своїми соковитими формами, і кожен раз публікує знімки, на яких позує у відвертих вбраннях.

Так, в цей раз Сєдокова не зрадила своїм принципам і виклала в мережу відеофрагмент свого інтерв'ю Регіні Тодоренко, на яке прийшла у відвертому вбранні. Як видно, Анна знялася в шоу "П'ятниця з Регіною", яке Тодоренко знімає у себе вдома, тому, що не хоче залишати новонароджену дитину надовго. Так, гості приходять на інтерв'ю до Регіни додому, що і зробила Сєдокова.

А ще Тодоренко у своїх програмах показує, як її синові співають "колискові" різні виконавці. І в цей раз ця місія дісталася Анні Сєдоковій. Вона, стоячи над ліжечком з дитиною, заспівала свою нову пісню "Санта-Барбара". Треба сказати, що колискова вийшла дуже милою, але от тільки текст пісні далеко не для дітей. Про це розповіла і сама Сєдокова у підписі до відео, яке також з'явилося на її сторінці.

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Колискова #СантаБарбара в @prtshow звучить дещо несподівано, особливо про Гуччі і червоне вино. Як там прийнято говорити? Оцініть з 1 до 10 нову версію пісні!!! Сьогодні, на концерті в Подольську, вже майже через годину, ми будемо співати іншу версію пісні. Дуже чекаю на тебе!!! Ви вже подивилися #ПятницасРегиной з @reginatodarenko??? Посилання у мене в профайлі", - написала артистка.

Така публікація не залишилася без уваги фоловерів Анни. Інтерв'ю Сєдокової на шоу "П'ятниця з Регіною" почали активно обговорювати в коментарях до публікації артистки. Більшості новий випуск шоу Тодоренко сподобався, а багато нарешті дочекалися інтерв'ю з Сєдоковою, яке вони вже давно випрошували у Регіни. А ось "колискова" у виконанні Анни привела в захват її шанувальників.

Нагадаємо, Анна Сєдокова привітала чоловіків гарячим фото в бікіні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що розпусна Сєдокова осідлала дещо тверде.

Також портал "Знай.uа" писав, що Сєдокова зібрала сексуальних подружок і влаштувала "тройничок".